Visie

Voor elk mens op aarde is het belangrijk om te voelen dat hij of zij er toe doet! Daarom wordt er op bijen werk oog over werk gesproken en niet over dagbesteding. Ieder draagt zijn of haar steentje bij aan het geheel en samen wordt het dan 100%.

We zorgen zo voor elkaar en met elkaar.

Ook is het voor iedereen belangrijk om te blijven leren. Dat is de uitdaging in het leven en ook waar je met trots op terug kan kijken. Jong of oud, met of zonder beperking, voor iedereen is leren van belang! Daarom kijken we samen met jou, de mensen om je heen en waar je woont naar wat je nog wilt leren. En wat er dan mogelijk is om te leren binnen je werk hierop Bijenwerk!

Vitaliteit! Dit ervaar je wanneer je goed in je vel zit; je open staat om te leren en je makkelijk met veranderingen kan omgaan. Door te leven in een ritme, zowel gedurende de dag als met de seizoenen ervaar je meer vitaliteit. Zo zorgen ook op tijd eten, voldoende slaap, lekker fysiek werk, mentale uitdaging en verbinding met de mensen om je heen, ontspanning, voor je vitaliteit. Bij Bijenwerk zorgen we ervoor dat al deze facetten afwisselend en voldoende aanbod te laten komen.