Voor wie

Bijenwerk is er voor mensen met zowel gecompliceerde als minder gecompliceerde zorgvragen. We werken in kleine groepen. Hierdoor is er veel tijd en aandacht om veel te leren en ervaren. Op de imkerij leer je niet alleen veel rondom de bijen en het werken in het groen, maar ook op sociaal en motorisch vlak. Om te weten hoe we je het besten kunnen helpen en begeleiden houden we nauw contact met je woonplek en de mensen om je heen. Je kunt bij Bijenwerk zowel via de WMO als met een pgb terecht.

Bijenwerk wordt gegeven door Frank van Lingen. Frank heeft de opleiding HBO Sociaal pedagogisch hulpverlener afgerond en later nog de 3 jarige opleiding tot bejegeningskunde in Gent gedaan. Hij werkt al jaren met en voor mensen verbonden aan bedrijven, instellingen, maar ook als zelfstandige. Frank vindt het een passie om te onderzoeken wat er achter een probleem zit om zijn mede mens te helpen.

Op het terrein van Bijenwerk, zijn veel Bijen, enkele katten, kippen, een konijn, een paar lieve honden en onze kinderen spelen en werken er ook. Al met al is het een gezellige beestenboel. Het is goed om hier rekening mee te houden.